Vírusvédelem

Miért lehet szüksége vírusvédelemre? Milyen támadások érhetik számítógépét?

Az utóbbi időben egyre nagyobb számban jelennek meg vírusok, napi szinten több ezer új kártevő kezd el terjedni az interneten.

A hatékony védelem óvja számítógépét attól, hogy illetéktelenek hozzáférjenek adataihoz (személyes, pénzügyi, munkahelyi) és abban kárt tegyenek vagy felhasználják azokat saját céljaikra. Ehhez szükség van helyes biztonsági beállításokra, körültekintő és óvatos felhasználóra és napra kész vírusvédelemre.

1. A biztonságos környezetet először is helyes beállításokkal érhetjük el. Konfigurálnunk kell a tűzfal(ak)at, a levelezőprogramot, a rendszer beállításokat és a vírusirtót. Ha szükséges, ebben a Qsoft Kft. munkatársai a meglévő ügyfeleink számára, a rendszergazdai szolgáltatás csomag keretein belül vagy egyszeri kiszállással az Ön rendelkezésére állnak.

2. Egy file letöltéssel, futtatásával, levélhez csatolt állomány elmentésével, kétes forrású oldalak böngészésével könnyedén megfertőzheti gépét. Levelezésnél figyeljen arra, hogy ne nyissa meg ismeretlen feladótól származó levelet, és annak csatolmányát. Interneten barangolva kerülje a kalóztartalmakkal és programtörésekkel foglalkozó oldalakat, illetve a gyanús hirdetéseket. Ha mi vagyunk az Ön rendszergazdája, kérheti szakértőink segítségét.

3. Napjainkban, egy teljesen „friss” számítógép, az internetre kötéstől számított 1.-2. percben már megfertőződhet. A mai vírusokat, profik fejlesztik és céljuk, hogy a megfertőzött számítógépeket saját céljaikra felhasználják. Ezért van szükség profi vírusvédelemre, az Avast! csapata percről percre követi a vírusokat, és lépést tart a támadókkal, azért, hogy Ön informatika eszközei teljes biztonságban legyenek.

 

Ha még nem hallott az Avast!-ról akkor Ön nem ismeri a világ egyik legelismertebb vírusvédelmét!

Az Avast! szerint:

„Mi vagyunk a világ legnépszerűbb vírusvédelme, aktívan védünk közel 200 millió PC-t, Mac és Android eszközt. A világon egyre többen bíznak bennünk, mert már 25 éve védjük az ügyfeleinket és ügyfeleink adatait, több mint 40 nyelven (több nyelven beszélünk, mint bármely más víruskereső szoftver), minden egyes lakott kontinensen.”

Az Avast! teljes körű védelmet nyújt az Ön számítógépeinek, szervereinek, tableteinek és okostelefonjainak, így hálózatának minden irányból védelmet nyújt!

Az Avast! Software partnereként várjuk megkeresését, hogy a leghatékonyabb kliens és szerver védelmet tudjuk biztosítani informatikai rendszere számára.

AVAST! ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

A mi véleményünk az Avast!-ról:

„Cégünk közel 10 éve használja az Avast! védelmét, ennek és a helyes biztonsági beállításoknak hála számítógépeink és szervereink fokozott biztonságban vannak. A szoftvertámogatással is teljes mértékben meg vagyunk elégedve, ezért döntöttünk úgy, hogy másoknak is ajánljuk az Avast! vírusvédelmét.”

A Qsoft Kft. az Avast! hivatalos viszonteladó partnere!