Kis - középvállalkozások számára

Több munkahelyes napi gazdasági folyamatok kezelésére biztosítunk kézenfekvő megoldást az általunk forgalmazott Integrált Vállalatirányítási Rendszer használatával.
Ahol külön munkafolyamatot jelent a számlázás, a pénztárkezelés a könyvelés ott elengedhetetlen a rendszer integráltsága. A könyvelésben nem jártas felhasználó (pl:számlázó, pénztáros) részére jogcím alapú szabályozott rögzítés alakítható ki.

Adott munkafolyamatok jogosultsághoz köthetők, így minden felhasználó csak a saját munkafolyamataiba nyerhet betekintést. Mód van a különböző felhasználók által készített bizonylatok kontrolljára, ellenőrzésre, az igazoltatásra kijelölt személy által. Az igazoltató személy jóváhagyása nélkül a bizonylatok nem kerülhetnek bele a főkönyvbe.


Amennyiben a gazdaság különböző telephelyen tevékenykedik, abban az esetben a rendszer lehetőséget nyújt az önelszámoló egységek kialakítására, mely segítségével adott önelszámoló egységekre külön-külön kimutatás készíthető, így figyelemmel kísérhető adott gazdasági egység hatékonysága.  

 

Kérjük, tekintse meg a kis és középvállalkozásokra szabott akciós csomagjainkat, amennyiben nem találna önnek megfelelőt, úgy érdékődjön ügyfélszolgálatunkon egyedi árajánlat kérésével.

  Tovább