Könyvelőirodák részére

A Qsoft Kft. számvitel modulja könyvelőirodák részére sokoldalú lehetőségeket és tökéletes támogatást biztosít az irodákra jellemző speciális kihívások megoldásában.
Programrészeinket úgy fejlesztjük, hogy az ott szükséges feladatok elvégzéséhez optimalizált menüpontok, listák, és funkciók a legrövidebb idő alatt a legnagyobb hatékonysággal tudják kiszolgálni a könyvelők és ügyfeleik igényeit.

Biztosítani tudjuk könyvelőirodáknak, több cég könyvelésére alkalmas, hálózatos működtetésű programrendszerben a zökkenőmentes könyvelést. A rendszer integráltságából adódóan nincsenek különálló programok, így nem kell a feladásokkal bajlódni.

Professzionális deviza eljárással könnyedén kezelhetők az árfolyam különbözetek, frissíthetők az MNB hivatalos árfolyamjai, valamint az átértékelés folyamata is egyszerű és gyors megoldást biztosít a felhasználó részére.

Beépített automatizmusok biztosítják a könyvelés gyorsaságát: kerekítések, elhatárolások, évek között és éven belül eltérő számviteli és ÁFA időszak automatizált könyvelése, pénzforgalmi ÁFA kezelés, 1 millió forint ÁFA tartalmat meghaladó számlák kimutatása, közösségi forgalomhoz kapcsolódó listák készítése, fordított ÁFA könyvelése, ÁFA bevallások átadása ÁNYK programba.
 

Kérjük, tekintse meg a könyvelőirodákra szabott akciós csomagjainkat, amennyiben nem találna önnek megfelelőt, úgy érdékődjön ügyfélszolgálatunkon egyedi árajánlat kérésével.

  Tovább