Nagyvállalatok részére

Nagyvállalatok esetében a maximális hatékonyság eléréséhez a legjobb megoldás, ha cégraszabott integrált vállalatirányítási rendszert vásárol és saját könyvelőt/könyvelőket alkalmaz.
A rendszerben rögzített bejövő, kimenő számlák, folyószámlák (követelések, kiegyenlítések), bankivonatok, partnerkimutatások, likviditási listák, tárgyieszköz kartonok azonnali naprakész információt nyújthatnak a vállalati vezetőség részére. 

Vállalatok esetében magas, vagy igény esetén korlátlan tételszámú csomag biztosítja a gazdasági tevékenység folyamataihoz kapcsolódó események rögzítését. A rendszer, az előzetesen kialakított jogosultságú ügyintézők számára nyújt megbízható, gyors, hatékony munkafolyamatot.

A SUP® lehetőséget biztosít az előre felvett havi szolgáltatási díjak automatizált számlakiállításra (szerződés nyilvántartás), illetve a rendszerből készített számlák automatikus könyvelésére.
A program professzionális pénzügyi moduljával az utalandó számlák csoportosan exportálhatók a cég banki terminál programjába, egyenlegközlő levelet, késedelmi kamatszámítást, késedelmi kamatlevelet, fizetési felszólítást nyomtathat, és akár tetszőlegesen korosító listát alakíthat a kért kimutatásoknak megfelelően.

Kérjük, tekintse meg a vállalatokra szabott akciós csomagjainkat, amennyiben nem találna önnek megfelelőt, úgy érdékődjön ügyfélszolgálatunkon egyedi árajánlat kérésével.

  Tovább