Szolgáltatások

Számlák automatizált tömeges feldolgozása 
 

A feldolgozás során a scannelt papír alapú számlák OCR technológiával "értelmezésre" kerülnek, aminek következményeképpen előáll egy a scannelt számlából kitermelt adat (XML formátumban). Ez a beérkező e-számlákhoz hasonló automatizált feldolgozási meneten keresztül kerül a könyvelésbe.
Ilyen OCR technológiával bíró magyar cégek:
 
  • OffiSys Kft. (AIDMS) 
  • Számlaközpont ZRt. (DoNotType - DNT) 

 

Egyedi programfejlesztések

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontosan azt a szolgáltatást kapják, amire szükségük van. 
A termelő és szolgáltató szektorban megtalálható cégek mind tevékenységüket, mind működésüket tekintve diverzitást mutatnak. Eltérő profiljukból adódóan igényeik is szerteágazók. Pont e sokszínűség miatt fordulhat elő, hogy a vállalatirányítási rendszerek a felmerülő kérdésekre nem mindig tudnak azonnal választ adni, hiába állnak az adatok rendelkezésre. 
Ilyen esetek megoldására kínál cégünk, integrált rendszerünkhöz kapcsolódó egyedi szoftverfejlesztést, illetve lekérdezések/listák készítését, amely a legegyedibb problémákra is megoldást kínál. 
 
 

Az egyedi programfejlesztés keretében  – a legmodernebb trendeknek megfelelően - a web-alapú szoftverfejlesztést is vállalunk, melynek célja, hogy a szoftver az Internet böngészőben futtatható és elérhető legyen. 

A programfejlesztés mellett, vagy ahhoz kapcsolódóan - a komplett kiszolgálás érdekében - szaktanácsadással, egyéb szoftverek forgalmazásával (Microsoft termékek, víruskereső és tűzfalrendszerek, Linux stb.) és számítógépes termékek kiskereskedelmi tevékenységével is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

 

Távkönyvelés

Több egymástól távol lévő helyszínen használná ügyviteli rendszerünket vagy könyvelőirodaként meg kívánja osztani a feladatokat? 
Akkor ajánljuk a Qsoft Kft. teljes értékű távkönyvelési szolgáltatását, amely hozzáférést ad a SUP® rendszer minden megszokott funkciójához, az irodán kívül is.

Ezen server hosting szolgáltatással ön több egymástól távol levő helyszínen használhatja ügyviteli rendszerünket. Kialakításunk hasznos lehet Önnek, amennyiben nem kíván szerverre beruházni, illetve szeretné lerövidíteni a rendszer kiépítésének idejét. Továbbá a távkönyvelés segítségével vállalkozása gyorsabbá teheti az információ áramlást.

 

Banki terminállal történő kommunikáció

A SUP® Integrált Vállalatirányítási Rendszerben lehetőség van bizonyos banki szoftverekből a banki mozgások úgynevezett átadás-átvétel módszerével történő átadására. Átutalási megbízás csomag készítésénél mód van beérkező számlákhoz kapcsolódó átutalási megbízásokat készíteni nyomtatott (GIRO bankbizonylat), illetve bankterminál ügyfélprogramok számára olvasható file formájában. Ezen túlmenően a beérkező számlákhoz nem kapcsolódó átutalási megbízások (TB, adó, stb.) is elkészíthetőek. A bankivonatok beolvasása azon banki szoftverekből előállított (exportált) kivonat file alapján történik, melyhez a SUP® rendszer illesztve lett. A beolvasás után a tételek egy átmeneti tárhelyre kerülnek, és csak a teljes körű ellenőrzés - kontírozás után kerülhetnek a könyvelési adatbázisba.

SUP® Integrált Vállalatirányítási Rendszerben folyamatosan bővül a bankivantok fogadadását támogató pénzintézetek listája, a felhasználói és technikai igények alapján.

 

Adatmentési és archiválási szolgáltatásunk

Az adatmentési és archiválási szolgáltatásunk tervezése során az általunk javasolt hardver eszközökre és a szükséges szoftver licenszekre is ajánlatot teszünk, majd az implementáció keretében (igény szerint) le is szállítjuk. Folyamatosan közremőködünk a rendszer beüzemelésében vagy további bővítésében, amennyiben annak bonyolultsága illetve fejlesztése ezt megköveteli. Mivel az adatok, illetve összetettebb rendszerek esetén a rendszeres mentés biztonsága kiemelten fontos, ezért lehetőség van katasztrófatűrő megoldás kidolgozására is. Amennyiben a mentési és archiválási feladatok többszintüek, úgy hierchikus tároló menedzsmentre is lehetőség nyílik, amely során meghatározható, hogy valamilyen adatot mikor és milyen típusú tároló berendezésre kell menteni.

  • Helyzet és állapotfelmérés (jellemzően 1 hét), 
  • Mentési folyamatok felülvizsgálata, a kívánt szintű visszaállításra alkalmas mentések kidolgozása, 
  • Igény szerint a mentések rendszeres elvégzése előre egyeztetett menetrend szerint, 
  • Visszaállítási terv kidolgozása, tesztelése az üzletmenet folyamatosságát biztosító konfiguráció biztosításával, 
  • Mentések ellenőrzése, visszaállítási terv tesztelése a szerződésben meghatározott gyakorisággal, 
  • Folyamatos támogatás távoli eléréssel, oktatással, a változásoknak és az igényeknek megfelelően 

A minden esetben egyedi, az adott ügyfél sajátosságaira kidolgozott és folyamatosan karbantartott megoldást kínálunk és szállítunk, amelynek használhatóságáért szakmai garanciákat vállalunk. Minden mentést ellenőrzünk, igény szerint felkészülünk arra is, hogy abban az esetben, ha a számítástechnikai rendszer, illetve központi erőforrásai használhatatlan állapotba kerülnek, akkor a szerződésben vállalt rendelkezésre állási időn belül akár saját eszközeinken rekonstruáljuk azt az informatikai környezetet, ami az üzletmenet elégséges szintő folytatásához szükséges.